15:45

Inbreker uit Amersfoort breekt been bij vlucht voor de politie in Tilburg

Foto: Koen Wouters / Stuve Fotografie

TILBURG - Een 31-jarige inbreker uit Amersfoort heeft dinsdagavond in Tilburg bij zijn vlucht voor de politie zijn been gebroken. Dat gebeurde na een wilde achtervolging die eindigde op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstwerg. Lees verder »

Buschauffeur Tilburg ontmaskert valsmunter met 250 euro vals geld op zak - TILBURG - Een buschauffeur heeft dinsdagavond in Tilburg een 19-jarige valsmunter uit Dordrecht ontmaskerd. De man had vijf valse briefjes van vijftig euro op zak en werd door agenten opgepakt.

TILBURG - Een buschauffeur heeft dinsdagavond in Tilburg een 19-jarige valsmunter uit Dordrecht ontmaskerd. De man had vijf valse briefjes van vijftig euro op zak en werd door agenten opgepakt. Lees verder »

Man vangt vogels met verboden netten, kooien en klem in Sprang-Capelle - SPRANG-CAPELLE - De dierenpolitie heeft dinsdagmiddag in Sprang-Capelle verboden kooien en netten in beslag genomen. Die werden gebruikt om vogels te vangen. Agenten vonden de spullen op een terrein achter een huis na een anonieme tip.

SPRANG-CAPELLE - De dierenpolitie heeft dinsdagmiddag in Sprang-Capelle verboden kooien en netten in beslag genomen. Die werden gebruikt om vogels te vangen. Agenten vonden de spullen op een terrein achter een huis na een anonieme tip. Lees verder »

Ramkraak op sportzaak Joris Sport aan Ringbaan-Zuid in Tilburg - TILBURG - Drie inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op donderdag ingebroken in sportzaak Joris Sport aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Ze hebben een grote partij sportkleding gestolen.

TILBURG - Drie inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op donderdag ingebroken in sportzaak Joris Sport aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Ze hebben een grote partij sportkleding gestolen. Lees verder »

Drugscriminaliteit in Brabant hardnekkiger dan gedacht - TILBURG - De drugscriminaliteit in Brabant blijkt omvangrijker en hardnekkiger dan wordt aangenomen. Er is daarom meer nodig om de criminele industrie effectief te verstoren. Dat staat in het plan van de Taskforce Brabant Zeeland voor 2014-2016.

TILBURG - De drugscriminaliteit in Brabant blijkt omvangrijker en hardnekkiger dan wordt aangenomen. Er is daarom meer nodig om de criminele industrie effectief te verstoren. Dat staat in het plan van de Taskforce Brabant Zeeland voor 2014-2016. Lees verder »

Politie rijdt vluchtende auto klem in Tilburg, bestuurder mogelijk gewond op de vlucht - TILBURG - De politie heeft dinsdagavond op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg een auto klemgereden die op de vlucht was. De bestuurder is vervolgens op de vlucht geslagen. Mogelijk is hij gewond.

TILBURG - De politie heeft dinsdagavond op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg een auto klemgereden die op de vlucht was. De bestuurder is vervolgens op de vlucht geslagen. Mogelijk is hij gewond. Lees verder »

Man zaagt met kettingzaag in voet in Sprang-Capelle - SPRANG-CAPELLE - Aan de Heistraat in Sprang-Capelle heeft een man dinsdagavond rond acht uur met een kettingzaag in zijn voet gezaagd. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

SPRANG-CAPELLE - Aan de Heistraat in Sprang-Capelle heeft een man dinsdagavond rond acht uur met een kettingzaag in zijn voet gezaagd. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Lees verder »

Halfnaakte man berooft mountainbiker in Udenhout - UDENHOUT - Een verwarde man uit Etten-Leur heeft dinsdagmiddag rond drie uur in Udenhout een mountainbiker van zijn fiets beroofd. De 21-jarige verdachte stormde volgens de politie op de Oude Bosschebaan met ontbloot bovenlichaam uit de bosjes en dreigde zijn slachtoffer met een stok.

UDENHOUT - Een verwarde man uit Etten-Leur heeft dinsdagmiddag rond drie uur in Udenhout een mountainbiker van zijn fiets beroofd. De 21-jarige verdachte stormde volgens de politie op de Oude Bosschebaan met ontbloot bovenlichaam uit de bosjes en dreigde zijn slachtoffer met een stok. Lees verder »

Droogte treft Brabantse boeren extra vroeg, waterschap neemt maatregelen - BOXTEL - Brabantse boeren worden dit jaar erg vroeg getroffen door de droogte. Vanwege de droge winter en  droge  voorspellingen heeft waterschap De Dommel dinsdag per direct een verbod ingesteld voor het gebruik van water uit beken en sloten voor het beregenen van gewassen. Dit geldt voor het gebied ten zuiden van de lijn Eindhoven-Tilburg.

BOXTEL - Brabantse boeren worden dit jaar erg vroeg getroffen door de droogte. Vanwege de droge winter en 'droge' voorspellingen heeft waterschap De Dommel dinsdag per direct een verbod ingesteld voor het gebruik van water uit beken en sloten voor het beregenen van gewassen. Dit geldt voor het gebied ten zuiden van de lijn Eindhoven-Tilburg. Lees verder »

Ongeval met drie personenauto s op A58 bij Gilze, weg weer vrij - GILZE - Op de A58 bij Gilze is dinsdagmiddag een ongeval gebeurd waarbij drie auto s waren betrokken. Rond kwart over vijf was de weg weer vrij.

GILZE - Op de A58 bij Gilze is dinsdagmiddag een ongeval gebeurd waarbij drie auto's waren betrokken. Rond kwart over vijf was de weg weer vrij. Lees verder »

Jongeren met beperking krijgen kans in zorg bij Prins Heerlijk in Tilburg - INTERNET - Leerlingen met een beperking of leerproblemen vallen in het gewone beroepsonderwijs vaak buiten de boot. Vijf jaar geleden werd voor hen in Tilburg de stichting Prins Heerlijk opgericht. De stichting begon een lunchroom waar leerlingen werden opgeleid voor een baan in de horeca. Sinds enkele jaren kunnen leerlingen ook bij Prins Heerlijk terecht voor hulp in de zorg.

INTERNET - Leerlingen met een beperking of leerproblemen vallen in het gewone beroepsonderwijs vaak buiten de boot. Vijf jaar geleden werd voor hen in Tilburg de stichting Prins Heerlijk opgericht. De stichting begon een lunchroom waar leerlingen werden opgeleid voor een baan in de horeca. Sinds enkele jaren kunnen leerlingen ook bij Prins Heerlijk terecht voor hulp in de zorg. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3