12:17

Nieuwe achtbaan voor De Efteling; divecoaster maakt val van 37,5 meter

De Efteling krijgt volgend jaar een nieuwe achtbaan

KAATSHEUVEL - Er komt volgend jaar een nieuwe achtbaan in De Efteling. Het is een zogeheten dive coaster die een val maakt van 37,5 meter. Dat heeft directeur Fons Jurgens bekendgemaakt. Lees verder »

Canada vraagt om uitlevering man (35) uit Oisterwijk in webcamzaak Amanda Todd - VANCOUVER - Het Openbaar Ministerie in de Canadese staat British Columbia wil dat Nederland de 35-jarige man uit Oisterwijk uitlevert in verband met de zelfmoord van de tiener Amanda Todd. De man, die in Canadese media geïdentificeerd wordt als Aydin C., zou de 15-jarige Canadese hebben afgeperst met beelden waarop ze gedeeltelijk uit de kleren ging. Dit zou het meisje tot zelfmoord hebben gedreven.

VANCOUVER - Het Openbaar Ministerie in de Canadese staat British Columbia wil dat Nederland de 35-jarige man uit Oisterwijk uitlevert in verband met de zelfmoord van de tiener Amanda Todd. De man, die in Canadese media geïdentificeerd wordt als Aydin C., zou de 15-jarige Canadese hebben afgeperst met beelden waarop ze gedeeltelijk uit de kleren ging. Dit zou het meisje tot zelfmoord hebben gedreven. Lees verder »

Langgekoesterde wens Beekse Bergen komt uit met komst van vier nijlpaarden - HILVARENBEEK - Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek heeft vier nieuwe bewoners. Vier nijlpaarden kwamen donderdag en vrijdag na een lange reis aan in hun nieuwe verblijf.

HILVARENBEEK - Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek heeft vier nieuwe bewoners. Vier nijlpaarden kwamen donderdag en vrijdag na een lange reis aan in hun nieuwe verblijf. Lees verder »

Ouders Amanda Todd opgelucht na aanhouding man in Oisterwijk:  Op deze dag hebben we gewacht  - VANCOUVER - De ouders van de 15-jarige Amanda Todd uit Canada zijn opgelucht na de aanhouding van een 35-jarige man in Oisterwijk. Hij wordt ervan verdacht meerdere meisjes aangezet te hebben tot seksuele handelingen voor een webcam onder wie de 15-jarige Canadese. Haar verhaal werd wereldnieuws nadat ze op Facebook een filmpje plaatste waar ze haar verhaal vertelde in briefjes. Een maand later pleegde ze zelfmoord.

VANCOUVER - De ouders van de 15-jarige Amanda Todd uit Canada zijn opgelucht na de aanhouding van een 35-jarige man in Oisterwijk. Hij wordt ervan verdacht meerdere meisjes aangezet te hebben tot seksuele handelingen voor een webcam onder wie de 15-jarige Canadese. Haar verhaal werd wereldnieuws nadat ze op Facebook een filmpje plaatste waar ze haar verhaal vertelde in briefjes. Een maand later pleegde ze zelfmoord. Lees verder »

Fietser zwaargewond bij botsing met auto in Goirle - GOIRLE - Een fietser is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto.

GOIRLE - Een fietser is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto. Lees verder »

Man die werd aangehouden in Oisterwijk mogelijk achter afpersing Facebook-meisje Amanda Todd (15) - OISTERWIJK - Een 35-jarige man die in januari werd aangehouden op een bungalowpark in Oisterwijk, zou volgens justitie achter de pesterijen en afpersing zitten van het overleden Canadese meisje Amanda Todd. Dat blijkt uit onderzoek van Omroep Brabant en BN DeStem. De Canadese politie bevestigde afegelopen nacht tijdens een persconferentie de link tussen de verdachte en het Canadese meisje.

OISTERWIJK - Een 35-jarige man die in januari werd aangehouden op een bungalowpark in Oisterwijk, zou volgens justitie achter de pesterijen en afpersing zitten van het overleden Canadese meisje Amanda Todd. Dat blijkt uit onderzoek van Omroep Brabant en BN DeStem. De Canadese politie bevestigde afegelopen nacht tijdens een persconferentie de link tussen de verdachte en het Canadese meisje. Lees verder »

Op 6-jarige leeftijd had hij nog maar een paar weken te leven, nu is Jurgen de Beijer 44 - EINDHOVEN - Als 6-jarig jongetje kreeg Jurgen de Beijer uit Tilburg te horen dat hij nog maar een paar weken te leven had. Hij had kanker. Hij kwam in het ziekenhuis in Rotterdam terecht. Daar wordt volgens Jurgen het  chemokind  geboren.

EINDHOVEN - Als 6-jarig jongetje kreeg Jurgen de Beijer uit Tilburg te horen dat hij nog maar een paar weken te leven had. Hij had kanker. Hij kwam in het ziekenhuis in Rotterdam terecht. Daar wordt volgens Jurgen het 'chemokind' geboren. Lees verder »

College met D66, SP, CDA en GroenLinks in Tilburg - TILBURG - D66, SP, CDA en GroenLinks in Tilburg zijn het eens over een coalitieprogramma. Ook de vijf wethouders zijn bekend.

TILBURG - D66, SP, CDA en GroenLinks in Tilburg zijn het eens over een coalitieprogramma. Ook de vijf wethouders zijn bekend. Lees verder »

Wielrenner uit Hilvarenbeek niet schuldig aan dodelijk fietsongeluk - BREDA - De 64-jarige wielrenner uit Hilvarenbeek, die op Tweede Pinksterdag 2012 betrokken was bij een dodelijk fietsongeluk, heeft daar geen schuld aan. Tot die conclusie komt de rechter in Breda. Wel is de wielrenner donderdag veroordeeld tot veertig uur werkstraf voor het veroorzaken van gevaar op de weg.

BREDA - De 64-jarige wielrenner uit Hilvarenbeek, die op Tweede Pinksterdag 2012 betrokken was bij een dodelijk fietsongeluk, heeft daar geen schuld aan. Tot die conclusie komt de rechter in Breda. Wel is de wielrenner donderdag veroordeeld tot veertig uur werkstraf voor het veroorzaken van gevaar op de weg. Lees verder »

Werkzaamheden bij station Den Bosch afgerond, treinverkeer rijdt weer volgens schema - DEN BOSCH - De laatste werkzaamheden aan het spoor in Den Bosch zijn afgerond. Donderdagochtend rond vijf uur werden de sporen weer vrijgegeven, nadat de afgelopen zestien dagen dagelijks duizenden mensen met zo n honderdvijftig bussen tussen Den Bosch, Tilburg en Boxtel moesten reizen. Ter compensatie werden de reizigers bij station Den Bosch donderdagochtend getrakteerd op koffie en croissantjes.

DEN BOSCH - De laatste werkzaamheden aan het spoor in Den Bosch zijn afgerond. Donderdagochtend rond vijf uur werden de sporen weer vrijgegeven, nadat de afgelopen zestien dagen dagelijks duizenden mensen met zo'n honderdvijftig bussen tussen Den Bosch, Tilburg en Boxtel moesten reizen. Ter compensatie werden de reizigers bij station Den Bosch donderdagochtend getrakteerd op koffie en croissantjes. Lees verder »

Staatsieportret Willem-Alexander van Tilburgse kunstenares Iris van Dongen eind april onthuld - APELDOORN - In Paleis Het Loo in Apeldoorn worden op 24 april de drie nieuwe staatsieportretten van koning Willem-Alexander onthuld. Een van de portretten is van de hand van de Tilburgse kunstenares Iris van Dongen.

APELDOORN - In Paleis Het Loo in Apeldoorn worden op 24 april de drie nieuwe staatsieportretten van koning Willem-Alexander onthuld. Een van de portretten is van de hand van de Tilburgse kunstenares Iris van Dongen. Lees verder »

« Vorige pagina
1 2 3