CuMa 2024

De tuin van Cultuurhuis Bovendonk wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein, waarop het publiek van het zeer diverse culturele programma op het podium kan komen genieten.

Op het podium zal er een afwisselend programma te beleven zijn, met muzikale optredens van Zeevrouwenkoor Zoet En Zout, zangkoor Skoor, Aboubacar & Toubabs, zangschool DoRoMi, YSF Rap Studio en Roosendaal Music Academy. Dans en beweging zal te bewonderen zijn via optredens van Het Dansatelier, QoQo Dans, Sung Tao en The Rainbows. Over De Punchline zorgt voor een lekker potje lachen met hun stand up comedy optredens, en voor Roos en Eefke vragen we van het publiek een luisterend oor wanneer zij beide de microfoon pakken en gedichten of spoken word voordragen.

In het gebouw van Cultuurhuis Bovendonk is naast een gezamenlijke expositie van fotoclubs ’T Statiefje, Beeldcollectief West-Brabant en Objectief Bekeken, ook de mogelijkheid om zelf actief met een camera aan de slag te gaan. Tevens is er een expositie te bekijken in het lokaal van Heemkundekring De Vrijheit van Rosendale. Ook in de lokalen van School Voor De Kunsten kan men actief aan de slag, en zo wellicht een nieuwe hobby of passie ontdekken. Of te worden ontdekt als een nieuwe Rodin of Van Gogh. En wie benieuwd is naar het verhaal achter en/of het succes van Pauzepunt loopt aldaar even naar binnen.

Verder zal ook de inmiddels bekende gele caravan van de ASO Experience ergens op het terrein staan, als ook de knalrode brandweerwagen van The Clash waar iedereen uit de gemeente Roosendaal tussen de 14 en 27 jaar meer info kan krijgen over het gratis groeikapitaal. Maar ook bij Familie Demood, Digital Creativity, Invitéater, Muziekvereniging Roosendaal en stichting Sowee voorzien ze je maar wat graag van de nodige informatie over waar zij voor staan en wat zij te bieden hebben.

En dit alles kun je beleven, meemaken en ervaren terwijl je geniet van een heerlijk drankje of een lekkere hap uit de foodtruckkraam van Studio Mama.

21 juni 2024

13:35

Roosendaal

Bovendonk 111, 4707 ZH

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners