Expositie 'Onderweg' - Galerie De Verdieping

Fascinerende expositie in Galerie De Verdieping

Na het zomerreces opent galerie de Verdieping weer haar deuren met een boeiende expositie met als thema “Onderweg” waaraan twintig professionele kunstenaars deelnemen. 

Het thema “Onderweg” boeit door de talloze verhalen en indrukken opgedaan tijdens fysieke, symbolische of virtuele reizen. De meer dan zestig werken weerspiegelen het huidige tijdsbeeld van migratie en ontdekken. Je herbeleeft de reizen van de makers en lift mee op de emoties en ervaringen van de exposanten, verbeeld in hun schilderijen, foto’s, beelden, collages en grafisch werk.

De deelnemende kunstenaars zijn: Cecile Bank, Jacqueline Grotenhuis, Marie-Line Kercret, Fred van Laarhoven, Margje Memelink, Margriet Oomen, Sofia Ramselaar, Angelique van der Valk, Ilse Vermeulen, Ineke Weevers, Lidwina Charpentier, Ben Kapteijns, Irene Keyzer, Rob van Leeuwen, Rob Minderman, Ruud Pluijms, Lydia Scheurleer, Elsbeth Veerman, Piet de Vries en Connie van Winssen.

Gratis toegang èn gratis parkeren voor de deur van galerie de Verdieping, gevestigd op de eerste verdieping van cultuurcentrum den Boogaard in Moergestel. Verzoek: Bij de entree van de tentoonstellingsruimte vind je een stemformulier waarop je je stem (met een korte motivatie) kunt uitbrengen op het, volgens u, mooiste of meest geslaagde kunstwerk. 

Klik hier voor de video.

4 oktober 2023

18:51

Moergestel

Sint Jansplein 5, 5066 AR

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners