Ons Café Presenteert GREYSIX The Sound of the 60's & 70's

Liefhebbers van muziek uit de jaren 60&70 worden op zondag 26 november vanaf 15.00 uur op hun wenken bediend. Onder de noemer ‘Herinnert u zich deze nog’ kan iedereen dan in Ons Café gaan genieten van de lekkerste hits uit die tijd, live gespeeld door de 6 mans formatie GreySix .De beentjes kunnen van de vloer tot 18.00 uur.

De band bestaat uit zeer ervaren muzikanten met roots die liggen, in Tilburg, Dongen, Alphen, Haarsteeg,Goirle en Boxtel. Ad Swaans is een Willem-11 aanhanger en kwam daar een muzikale vriend uit het verleden tegen door deze ontmoeting is het balletje weer gaan rollen en zo is GreySix ontstaan in 2014.

Met veel plezier wordt elke dinsdag gerepeteerd. Het repertoire van de band is divers en laat nummers van The Rolling Stones , The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Kinks, The Hollies, Golden Earring, The Seachers en meer. Veel meer. Opgeteld heeft de band ongelooflijk veel ervaring en dat laten ze met veel plezier aan iedereen horen tijdens ‘ herinnert u zich deze nog’ op zondag 26 november.

6 mei 2024

18:00

Esch

Leunisdijk 28, 5296 KZ

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners