De Circus Coalitie

Great Catch – A Fresh Taste Of Circus is samengesteld door De CircusCoalitie, een samenwerkingsverband van culturele instellingen die het Nederlandse circus een boost willen geven. De voorstelling bestaat uit drie korte stukken van een nieuwe generatie circusartiesten. Zij tonen hun bijzondere talent in grappige, ontroerende en persoonlijke optredens. 

LUUK BRANTJES
Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard (wipplank). Zijn stuk Lone is een ode aan het alleen-zijn, een pleidooi voor de rust en de schoonheid daarvan. 

TÊTE-BÊCHE
Tête-bêche (Marieke Thijssen, David Mupanda en Wilko Schütz) combineren in 3+1 spectaculaire acrobatiek met een diabolo als vierde speler. 

HARVEY COBB (Engelstalig)    
Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn eerste solo Pink Boots And An Alcoholic Sock Puppet.

De Blauwe Kei 
Vroeger waren ze te vinden in het centrum van Veghel, maar tegenwoordig staat Theater de Blauwe Kei op de Noordkade. In het hart van die culturele hotspot draait het ‘Theater aan de Noordkade’ op volle toeren. Tussen de oude fabriekshallen waar vroeger de veevoermachines loeiden, klinkt nu muziek. Maar ook cabaret, toneel en dans is er te zien. Elk theaterseizoen heeft de Blauwe kei weer een druk programma. Houd vooral onze UITagenda bij voor de gaafste optredens die je niet mag missen!

25 mei 2024

16:45

Veghel

Verlengde Noordkade 11, 5462 EH

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners