Filmtip: Monkey Man

Elke week pluizen wij voor jou het programma van Servicebioscoop Industry uit voor de beste filmtips. Deze keer: Monkey Man. Deze daverende actiethriller over een man die op zoek is naar wraak is vanaf deze week meerdere keren te zien bij Industry te Veghel.

Over de film
De voor een Oscar® genomineerde Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) maakt zijn verbluffende regiedebuut met een daverende actiethriller over een man die op zoek is naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder vermoord hebben en die de armen en zwakkeren in de samenleving onderdrukken. Monkey Man is gebaseerd op de legende van Hanuman, een mythische figuur die symbool staat voor kracht en moed. Patel speelt zelf de rol van Kid, een onopvallende jongeman die zijn geld bijeenschraapt in een illegale vechtclub, waar hij elke nacht weer met een gorillamasker op door populairdere vechters tot moes geslagen wordt. Na jarenlang zijn woede over het verleden te hebben opgekropt, ontdekt Kid een manier om de geheimzinnige elite van de stad te infiltreren. Als hij zijn razernij de vrije loop laat, gebruikt hij zijn handen met mysterieuze littekens om op explosieve manier wraak te nemen op de mannen die hem alles ontnomen hebben.

Industry 
In een oud fabrieksgebouw op de Noordkade vind je dé bioscoop van Veghel: Industry. Een servicebioscoop, waarbij het vriendelijke personeel jouw drankje of snack tijdens de film naar je stoel komt brengen. En dat met een druk op de knop! De industriële uitstraling van het gebouw sijpelt door in de bioscoop en zorgt voor een unieke sfeer. Een bioscoopervaring die je zeker nergens anders vindt! 

25 mei 2024

16:22

Veghel

Verlengde Noordkade 4, 5462 EH

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners