Festival blauwgroen doen!

Kom naar het Festival blauwgroen doen! Een festival met leuke ideeën en tips om je tuin, balkon, gevel of dak te vergroenen. Het festival begint om 13.00 uur met een excursie bij Voedselbos Vierhoeven en daarna start om 14.00 uur start het programma bij MEC Roosendaal. De afgelopen jaren is er super hard gewerkt bij het Voedselbos en de initiatiefnemers willen graag laten zien hoe het voedselbos is ontstaan en hoe het er nu mee is. Om deel te nemen aan de excursie kunt u zich om 13 uur bij de ingang melden. Aanmelden is niet nodig. 

Daarna belooft een gezellige middag te worden bij het MEC boordevol activiteiten zoals lezingen, workshops, kraampjes met planten en activiteiten voor kinderen. Het festival is gratis en het doel is om mensen te inspireren hun tuin of balkon te vergroenen en klimaatbestendig te maken.

Het festival wordt muzikaal omlijst met live muziek van singer-songwriter: Teun Otto.

Lezingen: Wilde bijen (Theo Hermans), Klimaatadaptieve tuin (Kees de Rooij), De kleine moestuin (moestuinmevrouw), Voedselbos Vierhoeven ( Annemieke Doomen).

Plantjesmarkt: aanmelden voor markt kan via tel: 06-24744133 of mail: [email protected]

Kinderactiviteiten: Zaadbommetjes maken, bodemdierensafari, watertafel.

Daarnaast is er een tentoonstelling over water en waterkringlopen in het MEC. Er zijn gratis moestuinzaden beschikbaar voor de bezoekers van het festival. (op=op).

Kom met de fiets of parkeer bij Lodge Visdonk. De parkeerplaats bij het T-Huis is dicht

21 juni 2024

13:32

Roosendaal

Dennescheerderdreef 11,

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners