Taxichauffeur door schoten om het leven gebracht

TILBURG - De 37-jarige Tilburgse taxichauffeur die zaterdag in de Duinlaan in Kaatsheuvel dood werd gevonden, is door 'vuurwapengeweld' om het leven gebracht. Sectie op het lichaam heeft dat uitgewezen.
Het slachtoffer werd zaterdagochtend dood aangetroffen in een sloot aan de Duinlaan in Kaatsheuvel.
Volgens collega’s van de taxichauffeur zouden er die nacht drie mannen in zijn taxi zijn gestapt. In Kaatsheuvel zouden ze weggelopen zijn zonder te betalen. De taxichauffeur ging achter de mannen aan, waarna de drie mannen de chauffeur zouden hebben vermoord. De dood van de chauffeur zorgt in Tilburg voor onrust in de taxiwereld. In de nacht van zaterdag op zondag voerden ongeveer vijftig Tilburgse taxichauffers in het centrum van de stad actie om stil te staan bij de dood van hun collega.
Camerabeelden
De politie in Tilburg gaat de beelden van diverse camera's in de stad bestuderen. Het gaat om een groot onderzoek dat enige tijd kan duren. Door de beelden op te vragen bij diverse bedrijven, zoals tankstations hoopt de politie meer over de daders te weten te komen en de route die de taxi heeft gereden.Ook camerabeelden van de taxistandplaats worden bestudeerd.