X-Factorwinnares Rochelle scoort nummer 1-hit

16 juni 2011 om 19:49
nl
Rochelle Perts heeft een week na haar winst bij X-Factor 2011 een nummer 1-hit te pakken. Haar single 'No Air' komt vrijdag binnen op de eerste plaats in de Single Top 100. Eerder kreeg Perts een gouden plaat voor haar single No Air.
Geschreven door

Het lied 'Every Teardrop Is a Waterfall' van Coldplay wordt door de Helmondse van de nummer 1-plek afgestoten. Het nummer 'No Air' is een cover van Jordan Sparks, die er in 2008 een hit mee scoorde. Rochelle tekende donderdag ook een platendeal met Sony. Ook haar zelfgeschreven plaat Strong kwam hoog binnen in de hitlijst, op nummer zes.
Het loopt lekker
"Het loopt gewoon al lekker, ik hoop dat het zo doorgaat", zei Rochelle in RTL Boulevard. "Dat straks mijn muurtje zo is, dan heb ik geen behang meer nodig." Eric van Tijn, haar coach tijdens X-Factor, is trots.: "Ik kan heel goed met haar werken. We hebben een duidelijk goed samenwerkingsverband, we hebben een klik op persoonlijk vlak. Het matcht echt."
Gehuldigd in Helmond
Rochelle versloeg afgelopen vrijdag in finale van X-Factor zangroep Adlicious. In die finale zong ze naast No Air ook onder andere haar zelfgeschreven nummer Strong. Ze werd maandag gehuldigd in haar woonplaats Helmond. Daar kwamen duizenden mensen op af.





App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!