FC Twente vindt NAC-middenvelder Robbert Schilder te duur

31 december 2011 om 10:09
nl
Robbert Schilder is voorlopig nog te duur voor FC Twente. De formatie uit Enschede beschouwt de linksbenige voetballer van NAC Breda als een versterking voor de positie links in de defensie. FC Twente is echter geschrokken van de vraagprijs, die rond 2 miljoen euro zou bedragen.
Geschreven door

FC Twente meldt zich mogelijk weer bij NAC Breda als Marc Janko vertrekt. De spits staat volgens vele media in de belangstelling van clubs uit Turkije, Engeland, Rusland en Oostenrijk. De leiding van FC Twente beweert echter dat geen club zich voor Janko heeft gemeld.
Ook interesse van AZ
Schilder staat niet alleen op het verlanglijstje van FC Twente. AZ wil de oud-speler van Ajax graag aantrekken als Simon Poulsen vertrekt.
"Belediging voor zijn kwaliteiten"
De club uit Enschede deed vrijdag een bod op de middenvelder, maar dat sloeg NAC meteen af. Het bedrag waarvoor FC Twente Robbert Schilder wil overnemen, is een schijntje van wat NAC voor de speler wil ontvangen. De hoogte van het bod van FC Twente is niet bekend, maar volgens NAC-trainer John Karelse was het in ieder geval veel te weinig. "Het sloeg echt helemaal nergens op", aldus Karelse. "Een belediging voor zijn kwaliteiten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.