Gehandicapte Eindhovenaar in scootmobiel omvergeduwd en geslagen met knuppel

12 februari 2012 om 14:07
nl
Een gehandicapte man is zaterdagmiddag met zijn scootmobiel omvergegooid in Eindhoven. Daarna werd hij met een knuppel in zijn gezicht geslagen. De daders, twee mannen van rond de twintig jaar, zijn nog spoorloos.
Geschreven door

De 61-jarige gehandicapte Eindhovenaar reed met zijn scootmobiel op de Tongelrestraat. Bij de Ceramlaan merkte hij dat hij werd vastgehouden. Zijn scootmobiel werd omvergegooid, waardoor hij vast kwam te zitten en zich niet meer kon bewegen. Een van de daders sloeg hem daarna met een knuppel in zijn gezicht.
Poging tot berovingDe raddraaiers wilden vermoedelijk de man beroven; ze doorzochten zijn kleding. Toen er een auto stopte, sloegen de mannen op de vlucht.Ze reden weg op een scooter in de richting van 't Hofke. Voor zover bekend hebben ze niets meegenomen.
Gevlucht op scooterHet tweetal is nog spoorloos. Het gaat om twee jongens met een getinte huidskleur, van ongeveer twintig jaar oud. Ze zijn tussen de 1,70 en 1,80 meter lang. Ook hebben ze zwart haar tot op de schouder en mogelijk dreadlocks. Een van hen had een tatoeage op de rechterkant van zijn nek. De politie is op zoek naar getuigen, specifiek naar de bestuurder van de gestopte auto.
Slachtoffer kwam er goed vanafDe verwondingen van de gehandicapte man vielen gelukkig mee. Hij hield aan de mishandeling alleen een zwelling aan zijn gezicht over. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.