Video

Saris en Begois dankzij revalidatie vrienden voor het leven

29 mei 2012 om 01:04
nl
In de sportwereld horen blessures erbij. Revalideren totdat je weer fit bent ook. Minder gebruikelijk is dat sporters, die samen herstellen van een blessure, grote vrienden worden. Het overkwam FC Den Bosch-keeper Kevin Begois en motorcrosser William Saris uit Gemert.
Geschreven door

Sinds ze samen revalideerden, zijn het grote vrienden geworden. "Ik ben al een paar jaar bevriend met William", vertelt keeper Kevin Begois. Nadat we hersteld waren van onze blessure, ging ik steeds vaker met William mee. Ik ben niet alleen een fan, maar ook een vriend"
De sporters gaan ook naar elkaars wedstrijden kijken. "Het is een vast ritueel, zegt William Saris. "Als het niet te ver in Nederland is, gaat hij 's morgens eerst naar de bakker in België en dan neemt hij koffiekoeken mee. Mooi gebaar toch?".
William Saris heeft Kevin Begois nog een les beloofd.  "We hebben het er al een jaar over, maar het komt er maar niet van", vertelt Saris. Dat gaat binnenkort wel gebeuren.
Tot die tijd blijven ze elkaar regelmatig zien. "Doelmannen en motorcrossers zijn alle twee rare mensen. Daarom gaat dat zo goed", aldus Saris.
Verbroederd door de sport en vrieden voor het leven, hoe mooi kan het zijn?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.