FC Eindhoven haalt uit tegen Goes, Jasper Waalkens scoort drie keer

27 juli 2012 om 21:24
FC Eindhoven heeft zaterdag flink uitgehaald in de oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Goes. De ploeg van trainer John Lammers won in Zeeland met 7-0. De Belg Jens Meeuws, die eerder deze week werd gecontracteerd, maakte de openingstreffer. Nayib Lagouireh maakte er nog voor rust 2-0 van.

In de tweede helft raakte Eindhoven op dreef. Niek van Boekel tekende voor de 0-3, Serhat Koç voor de 0-4 en Jasper Waalkens scoorde de overige drie goals. De wedstrijd eindigde ondanks de 7-0 zege in mineur, omdat Serhat Koc in de slotfase geblesseerd van het veld moest na een onnodige harde overtreding van een Goes-speler.
RKC WaalwijkDe volgende oefenwedstrijd van FC Eindhoven staat gepland voor volgende week vrijdag. Dan is RKC Waalwijk de tegenstander, in Loon op Zand. Op vrijdag 10 augustus begint de competitie weer. Dan neemt Eindhoven het thuis op tegen MVV Maastricht.