Video

V.V. Gemert viert 100-jarig bestaan

13 oktober 2012 om 20:47
nl
Topklasser V.V. Gemert viert maandag haar honderdste verjaardag. De club kent veel successen in haar lange bestaan. Toch komen bijna alle hoogtepunten uit de afgelopen twintig jaar.
Geschreven door

Sinds het seizoen 1995/1996 speelt het team op het hoogste niveau van dat moment: de hoofdklasse. In 2010 werd de club zelfs amateurkampioen.
FC Twente of Helmond SportMaar de club speelde ook tegen grotere clubs als FC Twente en Helmond Sport voor de beker. Tegen Twente werd bijna gewonnen. De club stond lange tijd met 1-0 voor, maar verloor uiteindelijk in de extra tijd.
De jubileumweek startte vrijdag met een feestavond voor de businessclub. Op het programma staan onder andere de presentatie van het boek over honderd jaar Gemert en een wedstrijd met oud-spelers.
Winst in competitie tijdens feestDe topklasser wist zondag tijdens de feestweek verrassend met 1-0 te winnen van FC Lienden door een doelpunt van Joost Habraken. Gemert, die de punten hard nodig heeft voor lijfsbehoud, versloeg in een matig duel de nummer twee van de topklasse.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.