Video

Man (19) uit Roosendaal komt om het leven bij auto-ongeluk, jongen (17) zwaargewond

4 november 2012 om 20:13
nl
Bij een ongeluk op de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal is zondagochtend vroeg een 19-jarige automobilist om het leven gekomen. Door nog onbekende oorzaak botste de auto tegen een boom. Een 17-jarige jongen uit Roosendaal raakte zwaargewond.
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor vier. Vermoedelijk heeft de bestuurder bij een stuurcorrectie geremd in een flauwe bocht. Hij verloor daarbij de macht over het stuur, waarna de auto met de linkerflank tegen een boom klapte.
Overleden op weg naar ziekenhuisEr zaten drie personen in de auto. Naast de omgekomen man en de zwaargewonde 17-jarige jongen, die op de achterbank lag, zat een 17-jarige bijrijdster in de wagen. Zij kon zelfstandig uit de auto komen. Alledrie de inzittenden komen uit Roosendaal.
Bij het ongeluk is ook een traumahelikopter opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Ook kwamen drie ambulances, twee brandweervoertuigen en diverse politiewagens ter plaatse. Het 19-jarige slachtoffer overleed in de ambulance op de weg naar het ziekenhuis. 
Bij de 17-jarige jongen die op de achterbank lag, werd in het ziekenhuis een mogelijk nekfractuur vast gesteld. Politieagenten hebben de familie van de betrokkenen ingelicht over de trieste gebeurtenissen. Voor de familieleden is slachtofferhulp ingeschakeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.