Video

Gemeente Etten-Leur houdt informatiebijeenkomst over 'Polenhotel'

1 februari 2013 om 14:35
nl
De gemeente Etten-Leur houdt op 18 februari een informatiebijeenkomst over een huisvestingsplan voor Oost-Europese werknemers. Dit 'Polenhotel' zou ruimte bieden aan ongeveer 400 arbeidskrachten.
Geschreven door

Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen omwonenden en direct betrokkenen hun mening geven over de plannen. Het college staat positief tegenover de bouwplannen, maar de gemeenteraad moet nog beslissen.
Leefbaar Etten-Leur is fel tegen de plannen. De partij heeft raamposters gemaakt met de tekst 'Polen Nee'. Die kunnen tegenstanders voor hun raam hangen.
BewonersbriefUitzendbureau Goodmorning die de werknemers wil gaan vestigen in Etten-Leur heeft vrijdag een bewonersbrief naar omwonenden gestuurd. Daarin staat onder meer het volgende: "Wij beschouwen het tot onze taak om de werknemers goede huisvesting te bieden. De mogelijkheden in bestaande woonwijken zijn beperkt. Daarom zoeken wij in overleg met de gemeente naar andere mogelijkheden, zoals hotels en woonunits. De problematiek is complex en vraagt om een integrale benadering."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.