Video

400 mensen komen naar bijeenkomst 'Polenhotel' in Etten-Leur

18 februari 2013 om 20:44
nl
De informatiebijeenkomst over een 'Polenhotel' in Etten-Leur heeft ongeveer 400 belangstellenden getrokken. De bijeenkomst ging over een huisvestingsplan voor Oost-Europese werknemers in Etten-Leur.
Geschreven door

De bijeenkomst was in Theather Nieuwe Nobelaer en werd georganiseerd door de gemeente Etten-Leur. Omwonenden en direct betrokkenen konden hun mening geven over de plannen. De buurtbewoners in Etten-Leur zien niets in de plannen voor de 'megamensenstal'.
"Zou u in uw straat een locatie willen hebben voor 400 arbeidsimmigranten? Als u vanavond weer thuis bent en naar uzelf luistert, weet u waarom wij zeggen: doe dit alsjeblieft niet", zei omwonende Annemarie Willemsen tegen de aanwezige initiatiefnemers. 
400 arbeidskrachtenHet college staat positief tegenover de bouwplannen, maar de gemeenteraad moet nog beslissen. Uitzendbureau Good Morning wil de Oost-Europeanen graag vestigen in Etten-Leur. Dat moet gebeuren op een terrein van een voormalige manege aan de Bankenstraat aan de rand van de stad. Dit 'Polenhotel' zou ruimte bieden aan ongeveer 400 arbeidskrachten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.