Video

NAC zondag zonder Ten Voorde naar AZ in Alkmaar

22 februari 2013 om 17:05
nl
NAC Breda kan zondagmiddag in de uitwedstrijd in Alkmaar tegen AZ niet beschikken over spits Ricky ten Voorde. De aanvaller heeft een hamstringblessure.
Geschreven door

Anthony Lurling zal daarom bij de Bredase ploeg in de punt van de aanval beginnen. De andere spits, Alex Schalk, is namelijk ook niet helemaal fit. Hij heeft een voetblessure, maar zal wel op de bank plaatsnemen. Voor de rest is NAC helemaal compleet. Ook verdediger Jens Janse is weer van de partij. Hij is terug van een schorsing.
Passie en strijdAfgelopen weekend liet NAC thuis tegen Heracles (1-1) enorme veel passie en strijd zien. Als dat tegen AZ ook het geval is, denkt NAC-speler Nemamja Gudelj dat er in Alkmaar punten te pakken zijn. "Ik denk dat we dan een grote kans maken", zegt 'Neno' Gudelj. "Als we strijd leveren en goed voetbal spelen, kunnen we daar zeker drie punten pakken."
Gudelj weet ook welke tactiek NAC moet hanteren. "Zij zullen aanvallend voetbal proberen spelen. Ik denk dat onze kansen in de omschakeling liggen." Ook aanvaller Elson Hooi denkt er zo over. "Az heeft een goede ploeg, maar ik denk dat onze kansen in de counter liggen." 
De trainer van NAC, vader Nebosja Gudelj, tempert het optimisme een beetje. "Bij AZ presteren ze momenteel onder hun niveau, maar we moeten ze niet onderschatten. het is toch een topploeg."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.