Rafael van der Vaart: 'Ik heb Sylvie Meis niet geslagen'

19 maart 2013 om 21:51
nl
Presentatrice Sylvie Meis uit Breda is tijdens de jaarwisseling niet geslagen door haar ex-man Rafael van der Vaart. Dat zegt de voetballer zondag in een interview met Johan Derksen. Eerder zou de voetballer in een interview met de Duitse boulevardkrant Bild hebben toegegeven een fout te hebben gemaakt door Sylvie een klap te geven.
Geschreven door

Van der Vaart is aanstaande zondag te gast in het programma Derksen&... op RTL7. "Ik heb haar overigens niet geslagen", stelt de voetballer tegenover voetbalanalist Johan Derksen. "Dat is het moeilijkst. Daar word ik verdrietig van."
JaarwisselingSylvie en Rafael kondigden hun scheiding in januari aan. In de periode daarvoor bleek de koek op te zijn. Dat werd pijnlijk duidelijk tijdens de jaarwisseling die het stel met vrienden doorbracht. De bom barstte tijdens een ruzie, waarbij Rafael Sylvie zou hebben geslagen.
De twee waren sinds 2005 getrouwd en hebben samen een zoontje, Dámian. Een terugkeer naar Nederland lijkt de Bredase Sylvie niet te maken: ze blijft voorlopig nog in Duitsland wonen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.