Video

MS-patiënte Tessa van der Linden krijgt eigen bloemenboetiek dankzij Bart de Graaff Foundation

21 maart 2013 om 17:41
nl
Voor Tessa van der Linden uit Deurne wordt een droom werkelijkheid. Met hulp van de Bart de Graaff Foundation mag zij zich vanaf donderdag eigenaar noemen van Tears and Joy. Het eigen bedrijfje gespecialiseerd in het maken van bloemstukken voor bruiloften en begrafenisen.
Geschreven door

Het eigen bedrijfje is voor Tessa een lang gekoesterde droom die eindelijk uitkomt. Tessa kampt namelijk met de zenuwziekte MS en ondervindt dagelijkse hinder.
Enorm blijZelf is Tessa enorm blij met haar bedrijf. "Ik kan eindelijk doen waar ik goed in ben. Samen met de Bart de Graaff Foundation, die mij een jaar financieel steunen, heb ik hier erg veel tijd in gestoken."
Haar ziekte mocht daarin voor haar geen beperking zijn. "Ondanks mijn ziekte MS wilde ik wel gewoon altijd net als normale mensen kunnen werken. Deze kans wordt mij nu door het starten van een eigen bedrijfje geboden."
Garage omgetoverd tot atelier"Ik heb de garage van ons huis helemaal omgetoverd tot atelier. In mijn eigen tempo kan ik nu voor klanten bloemstukken maken", vertelt de trotse bloemschikster.
Op haar website kunnen mensen nu de stukjes bestellen. "En in persoonlijke gespreken, die ik wil houden met mijn klanten, kan ik de bloemstukken precies op maat maken. Zo kan ik dus echt aan alle wensen voldoen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.