Oproep in Vermist voor politieagent Pierre Giesberts uit Oss die al negen jaar spoorloos is

26 april 2013 om 00:02
nl
De dochter van Pierre Giesberts, de politieman uit Oss die al negen jaar vermist is, heeft vrijdagavond in Vermist een oproep gedaan aan haar vader om zich te melden. Zijn familie wil graag weten wat er met hem is gebeurd.
Geschreven door

Pierre Giesberts werkte bij de politie als hondenbegeleider en werd ingezet bij acties van de Mobiele Eenheid. In 2004 verdween hij drie maal voor korte tijd om tenslotte voorgoed te verdwijnen in januari 2005.
Oproep in VermistIn Vermist vroeg zijn dochter om mensen die weten waar Pierre verblijft de informatie door te geven: "Pap, als je nog leeft, wil je dan alsjeblieft contact met ons op willen nemen, we willlen graag weten of het goed met je gaat. Ook als je een nieuw leven hebt opgebouwd, laat het ons weten."
Er waren vermoedens dat Pierre naar Thailand is gegaan, een land waar hij graag op vakantie ging. Ook zou hij wellicht naar Hongarije zijn afgereisd. Zijn dochter heeft geen idee of haar vader nog leeft. 
Aangehouden in Arnhem in 2009De politie liet tijdens de uitzending weten dat Pierre Giesberts in 2009 is aangehouden in Arnhem. Waarvoor is niet duidelijk. Ook is nog steeds niet bekend waar Giesberts nu is en of hij nog leeft. 
Tips kunnen worden doorgegeven op het nummer 0800-2080 of vanuit het buitenland op het nummer 031 (0)35 671 52 34.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.