Video

Bloemencorso zoekt twaalf 'jonge slanke Thaise knapen' voor Prins de Lignac

13 mei 2013 om 20:43
nl
‘Vergeten Nederlanders’ is het thema van de zestigste editie van het bloemencorso Valkenswaard. In september zal buurtschap Reisvenne Oranje het jacht van de overleden miljonair Prins de Lignac in dahlia’s uitbeelden. De Prins stond bekend om zijn luxe levensstijl en zijn voorkeur voor slanke Thaise knapen.
Geschreven door

Op zijn jacht had de Prins de Lignac bij voorkeur Thaise jongens rondlopen als bediende. Op de wagen van buurtschap Reisvenne Oranje zullen in september de Thaise jongens ook terug te vinden zijn, als belangrijkste figuranten in het ontwerp dat ook een officiële naam heeft: Bram van Leeuwen; Prince de Lignac, Baron du bateau D'or
Thaise knapenVoorzitter Chantal Vermeulen van het corso noemt het een uitdaging voor het buurtschap om 'slanke Thaise jongens' te vinden, die op de wagen kunnen. Carolien van het buurtschap heeft al wat namen in haar hoofd die op de kar kunnen, maar schiet dan keihard in de lach: "Veel jongens uit de tent, met een mooi slank figuurtje, een mooi slank figuurtje, hahaha".
Roze strik Volgens Caroline moeten de jongens wel een mooi pakje aan, met een roze strik. Op de website van het buurtschap staat te lezen dat de commissie al ver gevorderd  is met de outfit voor de figuratie dit jaar'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.