Verdachte Dennie J. van woningbrand Cuijk beschuldigd van moord

25 juni 2013 om 18:18
nl
De 23-jarige Dennie J., die vast zit voor de fatale woningbrand in Cuijk, blijft veertien dagen langer achter de tralies. Justitie beschuldigt hem van drievoudige moord. Bij de brand van vorige week kwamen een moeder en twee dochters om het leven.
Geschreven door

De zwakbegaafde man uit Mill werd vlak na de dodelijke brand vorige week opgepakt bovenin een zendmast. Hij zat daar negen uur in verschanst. Volgens zijn advocaat had hij allang in een kliniek opgenomen moeten worden.
J. stond onder behandeling van zorginstelling Trajectvol. De instantie heeft de gebeurtenissen gemeld aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg, die vanwege de aard en de ernst van de melding meteen met een onderzoek is begonnen. Momenteel zit J. in beperking, wat inhoudt dat hij met niemand contact mag hebben.
Moeder en dochters omgekomenBij de fatale woningbrand in Cuijk kwamen de alleenstaande moeder Anita Driessen en haar twee tienerdochters, Ilse (17) en Sanne (14) Graat, om het leven. Hun dood heeft in Cuijk en het naburige dorp Beers tot veel verontwaardiging geleid. De gemeente Cuijk houdt vrijdag een grote herdenkingsdienst. De uitvaart is zaterdag in besloten kring. 
J. zou bevriend zijn geweest met de 14-jarige Sanne. Volgens zijn moeder had haar zoon de avond voor de brand ruzie met Sanne. Waar dat over ging, is niet duidelijk.
Lees alle artikelen over de tragische woningbrand in Cuijk terug op onze themapagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.