Video

Duizenden dollars vliegen door de lucht bij sloopwerkzaamheden in Tilburg

10 september 2013 om 02:01
nl
In de Tilburgse wijk Broekhoven zijn maandag duizenden dollars gevonden bij sloopwerkzaamheden. Volgens buurtbewoners dwarrelden briefjes van 100 dollar over straat en rolden er pakketjes geld van de loopband.
Geschreven door

In de Lijsterstraat en Merelstraat worden momenteel meerdere huizen gesloopt. Via een sloopband, waarmee het puin wordt afgevoerd, werden de briefjes de lucht in geblazen. Volgens buurtbewoners was het geld in de grond verstopt en kwam het tijdens de werkzaamheden weer naar boven.
Duizenden dollarsSommige buurtbewoners gingen volgens de verhalen met vele duizenden dollars aan de haal. "Op een wikkel stond dat het gaat om 2,3 miljoen", vertelt een bewoner op straat. Het voorval is het gesprek van de dag, rond de straat en de hekken waarachter het geld gevonden is. "Er hebben zelfs mensen 's nachts nog gezocht naar geld." Op dit moment liggen de werkzaamheden stil.
Om hoeveel geld het precies gaat en waar het is gebleven is niet bekend. Volgens de politie heeft nog niemand zich met een dollarbiljet gemeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.