Video

Geen finaleweekend voor Maarten Lafeber

12 september 2013 om 19:55
nl
Golfer Maarten Lafeber heeft vrijdag tijdens het KLM Open zijn kansen op een finaleplaats op zaterdag en zondag vergooid. "Ik had vandaag iets minder snelheid op de greens", verklaarde Lafeber.
Geschreven door

Voor hole zeven stond hij nog twee slagen onder par. Op de laatste drie holes speelde hij twee bogeys (één slag teveel) en een par. Dat bracht Lafeber op een totaal van 70 slagen, een gemiddelde score.
Neerwaarste spiraalTien jaar geleden beleefde Maarten Lafeber op ditzelfde toernooi zijn grootste succes tot nu toe. Hij won toen dit toernooi.Daarna kwam zijn loopbaan in een neerwaartse spiraal, met als dieptepunt dit seizoen.
Waar hij tien jaar geleden nog triomfeerde moet hij nu zijn uiterste best doen om zich te plaatsen voor de Europese Tour. "Ik heb dit jaar niet goed gespeeld en het is gewoon lullig dat ik vandaag niet 4 of 5 onder par speel."
Geloof in kwaliteitenToch gelooft Maarten Lafeber nog in zijn kwaliteiten. "Als ik niet dacht, dat ik dit toernooi nog een keer kan winnen, dan was ik opgehouden met golfen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!