De Kamer van Brabant bijwonen? Geef je nu gratis op!

26 november 2013 om 15:11
nl
Wie wel eens De Kamer van Brabant heeft gezien, weet het: bekende en bijzondere Brabanders die een verhaal te vertellen hebben, komen allemaal langs in deze vurige talkshow. Van kunst, cultuur, politiek tot entertainment: ook bij het nieuwe seizoen zit er voor de kijkers altijd iets interessants tussen.
Geschreven door

Heb je altijd al eens willen zien hoe gastheer Merlijn Passier een salvo aan vragen afvuurt op zijn gasten? Geef je dan nu op!
De eerstvolgende opname is donderdagavond 28 november van 20.00 tot 21.00 uur. De eerste gasten van het nieuwe seizoen liegen er niet om:

    * Arjan Lucassen, één van de bekendste progrockmuzikanten ter wereld. Onlangs verscheen zijn nieuwe album.
    * Marlon Kicken, cabaretier met Surinaamse roots. Kicken zal ook optreden
    * Ielja Strik, een van de sterkste vrouwen van ons land, wereldkampioene powerliften.
    * Ard Jacobs, een game-ontwerper die zich inzet voor mensen met een beperking.

Vaste gastenNet als bij de vorige uitzendingen schuiven vaste gasten Björn van der Doelen (sidekick), rapper Fresku (rapper) en Karin Bruers weer aan.
De aanvangstijd is om halfacht. De uitzending wordt in de opnamestudio van Omroep Brabant opgenomen.
HerhalingenDe eerste aflevering van De Kamer van Brabant is op zondag 1 december te zien op Omroep Brabant. Van 13.00 uur tot 16.00 uur wordt de uitzending ieder uur herhaald. Na 18.45 uur gaan de herhalingen weer ieder uur verder tot de volgende middag.
In De Kamer van Brabant zijn al tal van bekende Brabanders langsgekomen: Theo Maassen, Frans Bauer, Rasti Rostelli, Peer Swinkels, Yuri van Gelder, Monic Hendricks en Emile Roemer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.