Vacature financiële controller m/v: ben jij de redder van NAC?

23 december 2013 om 19:54
nl
Heb je iets met voetbal, heb je zo'n tien jaar financiële werkervaring en woon je in de buurt van Breda? Dan is dit misschien een mooie baan voor jou. NAC zoekt namelijk een 'controller'. Iemand die verstand heeft van cijfertjes en de club uit de financiële problemen kan helpen.
Geschreven door

"NAC Breda heeft een roerige periode achter de rug, maar gelukkig ziet de toekomst er een stuk rooskleuriger uit. NAC Breda kan nu verder bouwen aan een structureel gezonde situatie", zo is in de situatieschets van de vacature te lezen.
"Om dit proces te ondersteunen, heeft het voetbalbedrijf een stevige, representatieve financial van HBO+/WO-niveau nodig, die de financiële eindverantwoordelijkheid kan dragen en zorgt voor een gezonde, financiële huishouding", meldt NAC. De nieuwe controller gaat leiding geven aan het financiële team van de club.
Financiële ratingDe nieuwe controller is hard nodig, want maandag maakte de club bekend dat de KNVB NAC Breda gaat terugzetten naar categorie 1 van het financiële ratingsysteem. In die groep bevinden zich de clubs die hun financiële huishouding onvoldoende op orde hebben.
De KNVB kwam tot deze beslissing na het bestuderen van de financiële resultaten die NAC boekte tijdens het vorige voetbalseizoen en de vooruitzichten voor dit voetbaljaar. NAC moet nu een plan van aanpak opstellen en verantwoording afleggen over de boekhouding.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.