Sport kort vrijdag: Koevermans stopt met betaald voetbal, doelman Sinouh doet aangifte tegen Wilders

21 maart 2014 om 09:20
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor oud-PSV'er Danny Koevermans die stopt als profvoetballer en Khalid Sinouh die aangifte doet tegen Wilders.
Geschreven door


'Danny Koef' stopt met voetballenDanny Koevermans stopt met het spelen van betaald voetbal. De 35-jarige spits hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen omdat hij kampt met een kuitblessure en niet meer gelooft in een comeback. Koevermans staat onder contract bij FC Utrecht, waar hij ook als trainer verder gaat. 'Danny Koef' speelde van 2007 tot 2011 bij PSV. Hij werd eenmaal kampioen van Nederland met de Eindhovense club.
Sinouh is klaar met Geert WildersKhalid Sinouh heeft donderdag bij de politie aangifte van discriminatie gedaan tegen PVV-leider Geert Wilders. De Marokkaanse keeper is helemaal klaar met de voorman van de PVV. "Hij zegt: vol is vol. Ik zeg: genoeg is genoeg, tot hier en niet verder'', aldus Sinouh, die eerder onder de lat stond bij PSV en RKC Waalwijk. Hij zegt geschrokken te zijn toen Geert Wilders woensdagavond riep dat er minder Marokkanen moeten komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.