Drie tieners uit Oosterhout aangehouden in gestolen auto in Breda

22 maart 2014 om 12:20
nl
De politie heeft vrijdagavond drie jongens aangehouden in een gestolen auto. Twee jongens zijn 14 jaar oud, de ander is 16. Agenten zagen de gestolen grijze Toyota rijden over de Keizerstraat in Breda. Er zaten nog twee andere jongens in, maar die wisten te ontsnappen.
Geschreven door

De grijze Toyota trok de aandacht van de agenten, omdat de auto met hoge snelheid en zonder licht op de Keizersstraat reed. Toen ze het kenteken checkten, zagen ze dat de auto gestolen is.
AanhoudingDe agenten zetten de achtervolging in, maar al snel werd de auto aan de kant gezet aan de Vierwindenstraat. Vijf jongens sprongen uit de auto en renden meteen weg. Een agent kon één van de verdachten meteen aanhouden, een andere werd door een getuige tegengehouden.
Een stukje verderop zagen agenten twee jongens staan die aan het signalement voldeden. Zij renden ook meteen weg toen ze de politie zagen, maar één van hen kon niet ontsnappen.
'Vriend'De drie jongens worden verdacht van diefstal of heling van de auto. Zelf zeggen ze dat ze er niets mee te maken hebben. Ze verklaarden dat ze in de auto gestapt waren bij een vriend, maar dat ze zijn naam niet weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.