Nieuwe bus voor Stichting De Goede Herder in Nieuw-Vossemeer: 'Gelukkig zijn er nog goede mensen'

26 maart 2014 om 15:21 • Aangepast 24 april 2020 om 10:51
nl
Een maand geleden zaten ze nog in zak en as en dreigde het einde van hun levenswerk, maar inmiddels zijn Mike en Ria Heinrich uit Nieuw-Vossemeer weer druk in touw voor minderbedeelden in Rotterdam. Na de diefstal van hun bestelbus heeft Stichting De Goede Herder namelijk een nieuwe bus. Beletterd en al. "Gelukkig zijn er nog goede mensen."
Geschreven door

De transportbus waarmee Mike en Ria elke maandag en vrijdag naar het Centraal Station in Rotterdam rijden, werd eind februari gestolen. Met de bus vervoerde het stel onder meer kleding en eten voor Rotterdamse daklozen, verslaafden en minderbedeelden.
"We deden dat al achttien jaar, dus we schrokken echt toen onze bus werd gestolen. Je vraagt je dan meteen af hoe het verder moet", aldus Ria Heinrich.
'Superblij mee'Hoewel de gestolen bus nog altijd niet terecht is, heeft het koppel inmiddels een ander vervoersmiddel. "Een Mercedes Vito, beletterd en al", zegt een opgeluchte Ria.
"De bus is betaald met giften en collectes in de kerk. Het probleem is dus gelukkig opgelost en we zijn weer gesteld. Gelukkig zijn er nog goede mensen. Wij zijn er superblij mee." De klandizie in Rotterdam ongetwijfeld ook.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.