Onrustig weekend in Brabant: overzicht van mishandelingen en vechtpartijen

11 mei 2014 om 22:05
nl
Verschillende plaatsen in Brabant waren afgelopen weekend het toneel van mishandelingen. In meer dan negen plaatsen kwamen er meldingen binnen van uit de hand gelopen ruzies, vechtpartijen en arrestaties. Een overzicht.
Geschreven door

Zondagmiddag verscheen er een bericht over een ernstige mishandeling in Rosmalen. Een 15-jarige jongen werd in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woonplaats in elkaar geslagen en geschopt voor zijn huis. Hij liep onder meer een snee in zijn hoofd en een gezwollen oog op.
Twee 17-jarige jongens en een meisje van 16 jaar zijn opgepakt. Ook op andere plekken in Brabant was het onrustig. We zetten een aantal berichten op een rijtje.
Gewond aan oog in UdenIn Uden zijn zaterdagnacht zes jongens aangehouden voor de mishandeling van een 32-jarige man. De vijf jongens uit Oss en uit Lithoijen schopten en sloegen in een café aan de Sint Janstraat een man uit Gemert. Het slachtoffer raakte gewond aan z'n oog. Hij heeft aangifte gedaan.
Bewusteloos geschopt in VeghelDe politie heeft vrijdagnacht een 20-jarige man uit Veghel opgepakt die kort van tevoren twee andere mannen zou hebben mishandeld. Eén van hen zou hij net zo lang hebben geslagen en geschopt tot het slachtoffer zijn bewustzijn verloor, maakte de politie zondag bekend. Het 22-jarige slachtoffer liep door de zware mishandeling een gebroken neus en een flinke oogzwelling op.
Pakketbezorger mishandeld in OssIn de buurt van de Maximiliaan van Oostenrijkstraat in Oss is zondagmiddag een bezorger mishandeld. Hij bezorgde een pakketje voor Moederdag toen hij belaagd werd door een persoon. Agenten kwamen ter plaatse en hebben een verdachte aan kunnen houden. Hij zit vast voor verder onderzoek. Dat meldt wijkagent Niels de Lange.
Bergen op Zoom feest verstoord door ruzieTijdens een feestavond op de Boulevard in Bergen op Zoom heeft een 26-jarige man uit Sint Oedenrode een 24-jarige vrouw mishandeld. Beveiligers hielden de man aan en droegen hem over aan de politie. De verdachte was volgens de politie waarschijnlijk dronken. De vrouw liep geen ernstige verwondingen op.
Kopstoot op muziekfestival Raamsdonkveer Een 36-jarige man uit Sliedrecht is zaterdagavond in Raamsdonkveer opgepakt omdat hij een kopstoot uitdeelde bij een muziekfestival aan de Wilhelminalaan. De verdachte misdroeg zich en kreeg ruzie met de beveiligers. De politie kwam snel ter plaatse. Het slachtoffer deed aangifte. De man zit vast op verdenking van mishandeling.
Groepsruzie Oosterhout op MarktEen 20-jarige man uit Oosterhout is in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt voor mishandeling. Surveillerende agenten zagen op de Markt een ruzie tussen een groep uit Dongen en enkele Oosterhouters. Een 19-jarige jongeman uit Dongen deed aangifte van mishandeling. Hij vertelde dat hij in een café in zijn gezicht was geslagen.
Belaagd door meerdere personen in RijenEen ruzie tussen twee groepen is zaterdagnacht in Rijen uit de hand gelopen. Een 23-jarige man werd door meerdere personen belaagd na een ruzie bij een kroeg aan de H. Roland Holstlaan. Terwijl de man met de politie op zoek was naar de verdachten, hoorden ze dat zijn belagers voor zijn huis stonden. Een 19-jarige jongeman uit Rijen werd aangehouden. De politie sluit niet uit dat er nog meer arrestaties in deze zaak volgen.
Alarmpistool in beha in TilburgTwee meisjes van 15 en 18 zijn zaterdagavond opgepakt na een meidenruzie in het Tilburgse Westerpark. Eén van de meisjes had een alarmpistool in haar beha verstopt. De politie kwam erop af en pakte twee ruziemakers op. Het 15-jarige meisje werd gearresteerd omdat ze een van haar tegenstanders in het gezicht spuugde. Dat gebeurde waar de politie bijstond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.