NAC-speler Henrico Drost mist bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard: 'Ik heb nog pijn'

27 oktober 2014 om 13:54
nl
NAC Breda kan dinsdagavond tijdens de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard niet beschikken over Henrico Drost. De verdediger heeft nog te veel last van de schouderblessure die hij afgelopen weekend opliep.
Geschreven door

Henrico Drost kwam zondag in Arnhem tijdens het duel tegen Vitesse (2-2) in botsing met spits Abiola Dauda. Zijn rechterschouder raakte daarbij uit de kom en de verdediger moest gewisseld worden.
PijnDe ontwrichte schouder bezorgde Drost veel pijn. Ook nu nog, twee dagen na het voorval."Ik heb nog wel wat pijn", zegt Drost. "Mijn schouder is vooral stijf en er zit aardig wat vocht in. Maar ik krijg er al wel wat beweging in."
"Tegen Fortuna speel ik sowieso niet. Ik ga proberen zondag FC Groningen te halen, maar het is nog onzeker of dat lukt. Misschien dat ik nog een MRI-scan krijg deze week."
Jesse van BezooijenDe positie van Drost wordt dinsdagavond in Sittard ingevuld door Jesse van Bezooijen, een verdediger van Jong NAC. "Door Jesse mee te laten spelen, creëer je ook een extra optie voor de komende wedstrijden", zegt NAC-trainer Eric Hellemons op de website van de club.
"Als je hem niet een keer mee laat spelen, weet je het nooit. Bovendien laten we hem als rechter centrale verdediger op zijn vertrouwde positie spelen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.