Nieuw seizoen realityserie Roy Donders start in september; zus Rian gaat trouwen

TILBURG - Paillettenkoningin Rian Donders stapt dit jaar nog in het huwelijksbootje met haar vriend Johan. Dat heeft haar broer Roy verklapt aan het RTL-programma Life4You. Rian en Johan uit het Tilburgse Broekhoven hebben samen al twee kinderen, maar waren nog niet in de echt met elkaar verbonden.
Roy was te gast bij Carlo en Irene om zijn nieuwe single te promoten. Maar de stylist van het zuiden kreeg allerlei geruchten voor de kiezen en bevestigde dat er een huwelijk van zijn zus Rian op het programma staat.

Huwelijksaanzoek Privé
Hoewel de familie Donders opnieuw wordt gevolgd door een horde camera's voor het vierde seizoen van hun realityserie, blijft het huwelijksaanzoek privé. Die is niet geregistreerd door een cameralens. Roy vertelde in Life4You dat het huwelijk van Rian groots gevierd gaat worden. Het feest zal naar verwachting wel te zien zijn op televisie.


Roy zelf zat de afgelopen tijd ook niet stil. Naast het opnemen van een single en het maken van een vierde seizoen 'Stylist van het Zuiden' dat op 1 september begint, is hij ook druk met een nieuwe huispakkenlijn.

Reisprogramma
En of dat allemaal nog niet genoeg is, mag Roy de hele wereld over reizen voor een nieuw reisprogramma. "Ik ga naar plekken waar ik anders nooit kom, buiten Europa", aldus de stylist. Roy duikt voor zijn show de jungle in, maar vermijdt gevaarlijke plekken.