Willem II krijgt bezoek van laagvlieger Cambuur: 'Maar er zijn geen makkies'

4 december 2015 om 19:16
nl
Voor Willem II staat komende zondag weer een degradatiekraker op het programma. Na de winst op FC Twente (1-3) willen de Tilburgers ook drie punten halen tegen SC Cambuur, de nummer zeventien van de eredivisie. "Maar er zijn geen makkies", verzekert Willem II-trainer Jurgen Streppel.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

De Tilburgers kunnen terugkijken op een rumoerige week. Zelden wordt de vuile was van Willem II buiten gehangen, maar deze week was het wel raak. De directie van Willem II en het technisch kader stonden lijnrecht tegenover elkaar. Ruzie over onder meer hoe het beschikbare budget voor transfers ingezet moet worden.
Boek dichtOver het interne conflict wilde Streppel niet verder op ingaan. Voor hem is dat hoofdstuk  voorlopig gesloten. "We kunnen moeilijk ontkennen dat er niets aan hand was, dat gaan we ook zeker niet doen. Er was links en rechts wat onvrede, ook bij mij. Maar we hebben er prima over gesproken en het boek dicht gedaan."
Streppel wil zich vanaf nu alleen focussen op de degradatiekraker tegen Cambuur van komende zondag. Na de winst op FC Twente (1-3), lijkt Cambuur het volgende slachtoffer te worden van Willem II.
Geen makkiesMaar zo makkelijk zal dat niet gaan, verwacht Streppel. "Er zijn op voorhand geen makkies. Cambuur staat op de vijfde of zesde plaats kwa balbezit. Ik ben gecharmeerd van hun manier van spelen. Ze hebben wel kwaliteiten ingeleverd, maar dan nog is Cambuur geen makkelijke prooi."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.