Dames 1 van Dussense Boys doet 'Ronaldo-in-onderbroek'-imitatie: 'Nog even trainen voor de Playboy'

DUSSEN - De foto die Real Madrid vorige week twitterde na de zege op FC Barcelona zorgde al voor veel creativiteit op social media. En daarom maakte het RTL-programma Voetbal Inside er een wedstrijdje van. Als een van de beste imitaties koos VI die van Dames 1 van de Dussense Boys.
Of er nu een kalender of een reportage in de Playboy volgt, weet speelster Esther van Dongen nog niet: "Eerst maar eens trainen voor een prachtig lichaam. Dan kijken we verder."

Niet met ontbloot bovenlijf
Esther is degene die uiteindelijk in haar onderbroek op de foto staat. En daarvan heeft ze geen spijt, zegt ze in het programma Onder Ons van Omroep Brabant. Dat ze niet met ontbloot bovenlijf op de foto staat, zoals Ronaldo, ligt aan haar vriend. "Die zou kwaad worden", weet ze zeker. En eerlijk gezegd, vindt ze dat zelf ook niet zo'n strak plan.  

De foto van de dames van de Dussense Boys heeft heel wat aandacht gekregen. Niet alleen in Nederlandse media, maar ook in België en Engeland haalden de dames de krant.

Een lolletje
De voetbalsters uit Dussen zijn overigens niet alleen in voor een lolletje. Ook hun sportieve prestaties spreken tot de verbeelding. Zo gaan ze zondag zeker kampioen worden.

In de wedstrijd tegen WSC uit Waalwijk gaat dit gebeuren. Een team dat net als de dames van Dussense Boys landelijke bekendheid geniet. Als slechtste vrouwenteam ooit, kregen de dames van WSC namelijk een heuse soap.

Vrouwen als bonus
De vrouwen van Dussense Boys zijn door Voetbal Inside overigens wel als bonus aan het rijtje mannenteams toegevoegd, maar dat mag de pret niet drukken. De negen andere beste imitaties zette VI ook op een rij. De beste imitatie was volgens Voetbal Inside van het Groningse elftal VV ZNC 2.

De tweet die voor alle hilariteit zorgde: