Kevin van Diermen tekent nieuw contract bij NAC, maar is niet inzetbaar in play-offs

BREDA - NAC kan in de play-offs niet beschikken over Kevin van Diermen. De centrale verdediger kampt al een tijdje met een achillespeesblessure en heeft nu besloten dat het seizoen voor hem over is. "Heel vervelend, want het was wel de insteek dat ik zou spelen."

Kevin van Diermen speelde de laatste wedstrijden in de competitie al niet mee met NAC. Alles was er op gericht om de verdediger, die last had van zijn achillespees, fit te krijgen voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Knoop doorgehakt
Het is niet gelukt. Nadat de speler ook nog kampte met een buikgriep, werd afgelopen week duidelijk dat de achillespees opnieuw opspeelde.

"Het is heel vervelend dat ik de play-offs moet missen", zegt Van Diermen. "Het was sowieso al lastig om het te halen, maar het is altijd wel de insteek geweest. Afgelopen week bleek dat ik toch nog teveel last had en hebben we de knoop doorgehakt om de play-offs niet te spelen. Ik richt me nu op de voorbereiding van het nieuwe seizoen."

Van Diermen tekent contract bij NAC
Want er is ook goed nieuws te melden door Kevin van Diermen. Hij tekent op zeer korte termijn een tweejarig contract bij de Bredase club met ene optie voor nog een jaar. Momenteel wordt de centrale verdediger door NAC gehuurd van Excelsior.

"We zitten in de afrondende fase", zegt Van Diermen over zijn contract bij NAC. "Het is ook niet afhankelijk van in welke divisie NAC volgend seizoen speelt. Ik ben er erg blij mee."
Deel dit artikel: