7th Sunday: heel veel dancemuziek, gezellige mensen en nog best een aardig weertje in Erp [FOTO'S]

ERP - 7th Sunday zit er weer op. Het uitverkochte festival trok zondag 37.500 feestvierders naar Erp. Die kwamen dansen op dancemuziek in alle soorten en maten. Onder anderen de Amerikaanse dj Steve Aoki trad op. Onze fotografen legden het feest vast op de gevoelige plaat.
Behalve Steve Aoki stonden dj's als Deorro. Fedde Le Grand, Bingo Players, MOTi en Sunnery James & Ryan Marciano op het podium op festivalterrein De Roost in Erp.

Check de foto's
Onze fotograaf was bij 7th Sunday en maakte prachtige plaatjes. Check ze in de slideshow of op onze Flickr-pagina. Nog veel meer foto's van gezellige mensen staan in ons Facebook-album.
Helemaal uitverkocht
7th Sunday is een populair festijn en een van de paradepaardjes van het Brabantse festivalland. De 37.500 kaartjes gingen eerder als zoete broodjes over de toonbank. Al 33 dagen voor de start van het festival bleek 7th Sunday helemaal uitverkocht.Harmony of Hardcore
Een dag eerder was op hetzelfde terrein Harmony of Hardcore, dat ook talloze feestelijke foto's opleverde. Wel was er een incident met een vrouw die op het metershoge hoofdpodium klom. Het ging om een impulsieve actie.

Meer over dit onderwerp:
7th sunday harmony of hardcore festivals dance erp