Ziekenboeg PSV stroomt langzaam leeg, Jeroen Zoet en Siem de Jong inzetbaar tegen Willem II

17 november 2016 om 16:04 • Aangepast 21 november 2020 om 05:58
nl
De ziekenboeg van PSV stroomt langzaam leeg. Trainer Phillip Cocu moest de afgelopen weken regelmatig puzzelen in zijn opstelling door de afwezigheid van geblesseerde spelers. Tijdens de interlandperiode raakte Andres Guardado geblesseerd, tegenover zijn afwezigheid staat de terugkeer van Jeroen Zoet en Siem de Jong.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Zoet en De Jong trainden donderdag volledig mee met de hoofdmacht van PSV, zaterdag is het duo inzetbaar tijdens de wedstrijd tegen Willem II. Zoet was een maand afwezig door een spierblessure, De Jong ontbrak dezelfde periode door een kuitblessure.
Ook Davy Pröpper en Jürgen Locadia stonden op het trainingsveld in Eindhoven. Pröpper keert terug na een knieblessure en is naar verwachting inzetbaar tegen Willem II. Voor Locadia, die op 28 augustus geblesseerd raakte aan zijn lies, lijkt het Brabantse onderonsje in de Eredivisie nog te vroeg te komen.

Wachten op privacy instellingen...

Afwezigheid GuardadoTijdens de interlandweek raakte Guardado bij de nationale ploeg van Mexico geblesseerd aan zijn hamstring. De middenvelder was tijdens de ochtendtraining op donderdag nog niet terug in Nederland, waardoor PSV nog geen duidelijkheid heeft over de ernst van zijn kwetsuur. De voetballer denkt zelf drie tot vier weken aan de kant te staan met zijn blessure.

Wachten op privacy instellingen...

Jorrit Hendrix ontbreekt sowieso tegen Willem II. De middenvelder staat inmiddels wel weer op het trainingsveld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.