Video

Nicky Opheij is nog maar een weekje Miss Nederland, we keken mee bij haar laatste klus

1 juli 2018 om 17:55
nl
Nicky Opheij, onze Brabantse Miss Nederland, moet over een week haar titel en kroon overdragen aan haar opvolgster. Rustig afbouwen is er niet bij. Nicky is druk met het coachen van de 12 finalisten van de missverkiezing van dit jaar. Zo gaat ze mee naar promotieactiviteiten van de meiden. Zaterdagmiddag liepen de finalisten de '538 Evers Staat Op Run' in Amsterdam en ook Nicky was van de partij.
Profielfoto van Anja de Loos
Geschreven door
Anja de Loos

Finaliste Carlijn woont in Veldhoven en dat betekende dat ze kon carpoolen met Nicky. Nicky rijdt in stijl, op de zijkant van haar kleine witte autootje staat haar naam en op de achterkant zit een "Miss Nederland" sticker, zodat er geen twijfel over kan bestaan wie er in de auto rijdt.

 

 

Nicky staat de nieuwe finalisten vooral mentaal bij. Ze kunnen bij haar terecht voor vragen en ze stelt ze gerust als ze zich zorgen maken. Nicky werd tijdens haar eigen verkiezingsstrijd erg onzeker van al die andere mooie meiden om zich heen. "Het belangrijkste is gewoon dat ze hun beste zelf laten zien en lekker zichzelf blijven. Je kunt niet jezelf vergelijken met de andere meiden, daar wil ik ze graag voor behoeden." En dat zijn niet alleen woorden. Carpooler Carlijn ziet dat Nicky doet wat ze zegt: "Nicky is voor de volle 100% zichzelf en dat is wel iets waardoor ik gerustgesteld ben. Je bent gewoon jezelf en dat is goed genoeg. En dat geeft veel rust."

Uitdaging
Maar voordat Carlijn naar de finale gaat, moet er eerst gerend worden. 5,38 kilometer en dat is best een uitdaging, want Carlijn doet niet aan hardlopen en het is ook nog eens erg warm. Voor Nicky wordt het waarschijnlijk een eitje. Zij is aan het trainen voor de New York Marathon en loopt normaal gesproken al 10 kilometer. 

 

 

Gehaald!
Beide Brabantse Missen hebben de run uitgelopen. Nicky als eerste met een mooie tijd van 29.20. 

 

De Miss Nederland verkiezing is op 9 juli in het circustheater in Scheveningen. Er zijn nog kaarten te koop. Carlijn hoopt op veel Brabantse support.

 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.