Osse kermis heeft er een attractie bij: speeddaten

OSS - In Oss hoef je niet meer alleen naar de kermis. Als je je voor 1 augustus via Facebook aanmeldt, gaat het kermisteam een speeddate voor je regelen. In de rups.

Sinds de oproep op Facebook afgelopen zaterdag zijn er elf aanmeldingen binnen, vertelt de Osse evenementencoördinator Bianca Hoegée. "Vier mannen en zeven vrouwen. De jongste is 23, de oudste 52 en de leeftijden van de andere negen zitten daar tussenin. Een mooi gemêleerd gezelschap dus. 

Verliefd worden op de kermis
Hoeveel mensen zullen er in de loop van de jaren verliefd zijn geworden op elkaar tijdens de kermis? In de rups? "Heel wat in ieder geval", weet Bianca zeker. "Vandaar het idee om juist in die attractie te speeddaten En mochten twee mensen écht een klik met elkaar hebben, dan kunnen ze na het ritje in de rups nog verder met elkaar praten. Daarvoor hebben we in een aantal horecagelegenheden op de Heuvel 'love areas' ingericht. Superleuk toch?!"

Aanmelden via Facebook
Dus hou je van de kermis, een blind date en van de rups: meld je dan aan door een mail te sturen naar bianca@centrummanagementoss.nl onder vermelding van 'Osse Kermis Speeddate'. Vermeld in je mail in ieder geval of je een man of vrouw bent, je naam, leeftijd en of je met een man of vrouw wilt speeddaten. Wie weet hoor je straks bij de groep mensen die op de kermis de liefde van hun leven hebben gevonden. De Osse kermis is van 16 tot en met 22 augustus.
 

Meer over dit onderwerp:
OSS KERMIS SPEEDDATEN
Deel dit artikel: