Video

Fans blij met contractverlenging Jeroen Zoet: 'Ik heb heel veel leuke berichtjes gehad'

14 augustus 2018 om 18:30
nl
Jeroen Zoet zette dinsdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw PSV-contract. De populaire doelman ligt nu tot 2021 vast bij de regerend landskampioen uit Eindhoven.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

Het was al een paar weken duidelijk dat de 27-jarige Zoet bij PSV zou blijven. Het contract, dat met twee seizoenen is verlengd, moest alleen nog van een handtekening worden voorzien. Dat gebeurde vanmiddag in de kamer van algemeen directeur Toon Gerbrands. 

Wachten op privacy instellingen...

Zoet is een van de populairste spelers van PSV. De fans lopen met de doelman weg. Het nieuws dat hij de Eindhovense club langer trouw blijft, werd met veel gejuich ontvangen. "Ik heb hele leuke berichtjes ontvangen. Dat is mooi. Eigenlijk hoop je dat ook. Zeker als je je contract verlengt." 

Wachten op privacy instellingen...

Zoet had dinsdag een feestelijke dag. Hij tekende niet alleen een nieuw contract, er was dinsdagavond ook een barbecue voor hem en alle andere PSV'ers (met aanhang). "We gaan eerst lekker barbecueën en daarna kijken wie we treffen in de laatste voorronde van de Champions League." Het wordt dinsdagavond namelijk duidelijk of PSV naar Azerbeidzjan of Wit-Rusland moet.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.