A16 dicht van Rotterdam naar Breda, geen treinen tussen Breda en Tilburg

1 september 2018 om 09:26
nl
De A16 van Rotterdam naar Breda is dit en volgend weekend dicht tussen de knooppunten Klaverpolder en Zonzeel. De weg is afgesloten vanaf vrijdagavond negen uur tot en met maandagochtend vijf uur in verband met werkzaamheden. Automobilisten moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 25 minuten. Daarnaast rijden tussen Breda en Tilburg een groot deel van het weekend geen treinen.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Tussen knooppunt Klaverpolder en knooppunt Zonzeel wordt onderhoud aan het asfalt gepleegd. Hierdoor zijn naast de snelweg A16 ook de op-en afrit Zevenbergschen Hoek en tankstation Tango bij parkeerplaats Den Hoek richting Breda dicht. 

Verder is de verbindingsweg A17-A16 afgesloten ter hoogte van knooppunt Klaverpolder voor verkeer vanuit Roosendaal en Rotterdam richting Breda. Net als de verbindingsweg A16-A59 bij knooppunt Zonzeel vanuit Dordrecht richting Waalwijk.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Lees verder onder het kaartje.

 

 

Verkeer vanuit Dordrecht naar Breda
Volg de A16 en neem bij knooppunt Klaverpolder de A17. Vervolgens op de A17 bij knooppunt De Stok neem je de A58 richting Breda.

Verkeer vanuit Rotterdam richting Bergen op Zoom en Antwerpen
Kies voor de A29 ter hoogte van het knooppunt Vaanplein. Volg de A29 en de A4 tot Bergen op Zoom of Antwerpen.

Verkeer vanuit Rotterdam richting Breda en Tilburg
Kies voor de A15 tot knooppunt Gorinchem en kies daar voor de A27 richting Breda en Tilburg.

Geen treinen
Zaterdag, de gehele dag, tot zondag tot drie uur ’s middags rijden er geen treinen tussen Breda en Tilburg vanwege werkzaamheden. De NS zet bussen in.

Er rijden bussen tussen Breda en Gilze-rijen en snelbussen tussen Breda en Tilburg. De extra reistijd bedraagt een kwartier tot een half uur, meldt de NS. 

A29 dicht
Net voor Rotterdam is de A29 het hele weekend afgesloten. Dat betekent dat je niet van Brabant richting de Randstad kunt over de A29. Ook hier gelden omleidingsroutes, via de A17 en A16. 

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.