Baasje van reislustige kater is blij dat hij gevonden is: 'Als hij thuis is, krijgt hij billenkoek'

25 oktober 2018 om 16:57
nl
Bennie Nielen, het baasje van de reislustige kat Jerry, is blij dat hij gevonden is. De jonge kater besloot op avontuur te gaan en sprong in de auto van een koerier die op dat moment aan het laden was bij het bedrijf van Nielen in Asten. "Als hij thuis is, krijgt hij billenkoek!"
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

Nielen handelt in bamboe. Jerry en zijn twee broertjes bekleden bij het bedrijf de functie van muizenvangers. "De kassen zijn zo'n 30.000 vierkante meter groot, dus eerlijk gezegd wist ik niet dat Jerry de benen had genomen", zegt Nielen. 

Chippen
"Als hij weer thuis is, krijgt hij eerst billenkoek en daarna mag hij mee naar de dierenarts. Hem laten chippen lijkt ineens niet meer zo onnodig."

Dit is niet de eerste keer dat een kat van Nielen besluit het avontuur op te zoeken. "Een andere kat is er ook al in keer vandoor gegaan in een kist met bamboe. De koerier was onderweg naar Frankrijk, maar kwam er gelukkig in Helmond al achter dat hij een verstekeling bij zich had", lacht Nielen.

Hereniging
Nielen heeft Jerry nog niet terug. De koerier die het katertje vond, heeft hem zolang mee naar huis genomen. Er wordt een moment gepland om hem op te halen.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!