FC Eindhoven verliest voor de vijfde keer op rij

24 februari 2023 om 22:22 • Aangepast 7 maart 2023 om 02:00
nl
De Brabantse ploegen hebben wisselend gepresteerd in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond. Zo was het feest in Tilburg en Breda, maar FC Eindhoven zag De Graafschap vier keer scoren aan de Aalsterweg.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Willem II won dus in het eigen Koning Willem II stadion, maar het was wel een nipte zege op Jong Ajax (2-1). Heerkens en Svensson zetten de thuisclub op een 2-0 voorsprong, waarna Hlynsson nog voor rust tegenscoorde. Hierbij bleef het.

Andere wedstrijden
In Breda gingen de punten ook naar de thuisploeg. Het werd daar uiteindelijk 3-2 voor NAC tegen FC Dordrecht. In het Rat Verlegh Stadion kwamen Martina, Wernersson en Rutten voor de Bredase formatie tot scoren.

VVV-Venlo had thuis geen antwoord op een effectief TOP Oss. Het werd 0-1. Helmond Sport was op eigen veld te sterk voor hekkensluiter Jong FC Utrecht (2-0). De doelpunten werden gemaakt door Lieftink en Scholten. FC Eindhoven beleefde een zoveelste moeilijke avond. Het team wist in eigen huis geen vuist te maken tegen De Graafschap, dat de wedstrijd met 0-4 én gemak over de streep trok. Het was de vijfde keer op rij dat FC Eindhoven verloor, waarbij het bovendien niet tot scoren kwam.

FC Den Bosch en Jong PSV komen respectievelijk zondag en maandag nog in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!