Video

Heftig ongeluk in Liessel: tweede slachtoffer (22) overleden

8 november 2023 om 09:00 • Aangepast 25 november 2023 om 02:01
nl
Een tweede man van 22 uit Asten die onlangs zwaargewond raakte bij een ongeluk in Liessel, is dinsdagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie woensdagochtend. De auto waarin het slachtoffer met nog drie anderen zat, raakte zondag 29 oktober aan de Heitrak van de weg en reed tegen een boom.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Eerder overleed al een andere man van 22 uit Asten als gevolg van het ongeluk die zondagmiddag. Na zijn overlijden maakte de politie bekend dat de andere drie slachtoffers nog 'zeer zwaargewond' in het ziekenhuis lagen.

In de auto zaten naast de twee omgekomen mannen uit Asten ook een vrouw van 20 uit Deurne en een man van 20 uit Asten. Zij zijn inmiddels uit het ziekenhuis laat de politie woensdag weten. De vier werden na het ongeluk allemaal naar het ziekenhuis gebracht: drie naar het Radboudumc in Nijmegen en een naar het Elkerliek in Helmond.

Eenzijdig ongeluk
Bij het ongeluk dat die zondag aan het eind van de middag gebeurde, waren geen andere weggebruikers betrokken. Hoe het kwam dat de auto van de weg raakte, is niet duidelijk. Dit wordt nog onderzocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!