Video

Aanrijding met dode en vier gewonden: bestuurster (26) opgepakt

2 januari om 11:00 • Aangepast 12 januari om 02:03
nl
De politie heeft een 26-jarige vrouw uit Tilburg opgepakt na een dodelijke aanrijding met een auto op de Bredaseweg in Tilburg. Bij het eenzijdige ongeluk kwam op nieuwjaarsdag een 39-jarige man om het leven. De opgepakte vrouw zat achter het stuur.
Profielfoto van Christiaan Bruil
Geschreven door

De auto botste rond zeven uur 's ochtends op de Bredaseweg tegen een boom. In de wagen zaten ook nog twee vrouwen (26 en 30) en een man (29) uit Tilburg. Allen werden met moeite uit het voertuig gehaald en gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Een woordvoerder van de politie meldt dinsdag dat de vrouwelijke bestuurder in het ziekenhuis is aangehouden. Ze wordt verdacht van doodslag en meerdere verkeersovertredingen. De politie is nog in afwachting van de resultaten van het bloedonderzoek.

Van de wagen, een Tesla, was na het ongeluk niet veel meer over. Behalve de politie en brandweer, werden ook twee traumahelikopters en zes ambulances ingezet. Of het 39-jarige slachtoffer naast de bestuurder zat of achter in de auto zat, wil de politie niet zeggen. Ze onderzoekt nog of alle inzittenden een gordel droegen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!