Video

Overval benzinepomp: gewapende mannen gaan er met buit vandoor

23 januari om 05:48 • Aangepast 31 januari om 09:57
nl
Twee gewapende mannen hebben maandagavond een benzinepomp aan de Burgemeester Mollaan in Waalre overvallen. Ze bedreigden daarbij een medewerkster met een vuurwapen en gingen er daarna met een buit vandoor.

De overval gebeurde rond tien uur ’s avonds. De mannen liepen de shop van het tankstation binnen en één van hen richtte een wapen of iets dat daarop leek op de medewerkster. Terwijl de tweede overvaller bij de ingang bleef staan, eiste de andere man geld. Nadat hij dat had gekregen maakten ze zich samen uit de voeten. Er waren op dat moment geen klanten in de winkel aanwezig.

De overvallers renden hard weg, rechtsaf richting het viaduct en verdwenen toen uit beeld. De medewerkster belde de politie. Die snelde naar het tankstation toe, hoorde haar verhaal aan en stelde camerabeelden veilig.

De daders waren allebei donker gekleed en hadden hun gezicht bedekt. Een van de mannen was volgens de medewerkster ongeveer achttien jaar oud, slank en ongeveer een meter zeventig lang. Hij had een gele plastic tas bij zich.

De politie onderzoekt de camerabeelden. Ook wordt er een buurtonderzoek gedaan. Mensen die iets gezien hebben kunnen zich melden bij de politie.

Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision.
Foto: Jozef Bijnen/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!