Video

Michelle mag als VIP naar 3 Uurkes: ‘Ik wil Lamme Frans wel eens spreken'

24 januari om 13:16 • Aangepast 2 februari om 02:02
nl
Michelle Sanders uit Veldhoven (28) stond op 11 januari als allereerste in de digitale rij om een kaartje te bemachtigen voor 3 Uurkes Vurraf. En dat is haar meer dan gelukt, want Jordy Graat stond woensdagochtend met een bos bloemen voor de deur. De presentator van het feest verraste haar met twee VIP tickets voor de enige echte aftrap van het Brabantse carnaval. “Supergaaf”, reageert Michelle enthousiast.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Ieder jaar worden er bij Omroep Brabant kaartjes verloot voor 3 Uurkes Vurraf, de aftrap van carnaval. Voor die loting schreef dit jaar een recordaantal mensen zich in. Zelfs de helft meer dan andere jaren. Van die vele duizenden aanmeldingen was Michelle de allereerste. De eerste 111 mensen die zich op donderdag 11 januari vanaf 11.11 uur inschreven, vielen sowieso in de prijzen.

"Ik ben er vorig jaar voor de eerste keer geweest en was meteen verkocht."

Ze wint twee VIP-tickets, waarmee ze toegang krijgt tot het evenement, backstage rondgeleid wordt en de artiesten kan ontmoeten. Na het evenement mag ze rollend naar hotel Pullman Eindhoven Cocagne, waar ze kan blijven overnachten.

Michelle is door het dolle heen als Jordy haar woensdagochtend vertelt wat ze gewonnen heeft. “Ik ben er vorig jaar voor de eerste keer geweest met mijn scoutinggroep en toen was ik meteen verkocht. Het was supergezellig, iedereen kletst en feest met elkaar. Ik wil weer!”

Ze had al een klein vermoeden dat ze een van de gelukkige winnaars zou zijn. “Want ik zat al vanaf half elf klaar”, lacht Michelle. Dat ze nu ook nog als VIP-gast mag gaan, vindt ze helemaal geweldig. “Nu krijgen we ook nog de gezelligheid backstage mee. En we kunnen hoeven na afloop niet op het fietsje naar huis.”

"Wie met het beste tegenbod komt mag met me mee."

Achter de schermen krijgt Michelle ook nog een meet-and-greet met de artiesten. “Ik wil sowieso Lamme Frans heel graag spreken”, zegt ze. “Ik ben wel benieuwd of hij thuis ook zo’n feestganger is.” Welke artiesten er komen is ieder weer een verrassing. Maar Lamme Frans is er dit jaar bij en ook Jan Biggel en Veul Gère zijn van de partij.

Michelle mag nog iemand meenemen naar 3 Uurkes. Dat zou haar broer of zus worden, vertelde ze toen Jordy bij haar in de huiskamer zat. “Ik heb ze inmiddels allebei gesproken en wie met het beste tegenbod komt, mag mee”, lacht Michelle. “Mijn zusje kwam met het bod om de komende tijd mijn Bob te zijn en mijn broer wil de huishoudelijke klusjes overnemen.” Wie van de twee gaat winnen? “Ik denk mijn bobbende zus”, antwoordt Michelle.

Wil jij ook nog naar 3 Uurkes Vurraf op vrijdag 9 februari? Er zijn nog volop kansen om kaartjes te winnen bij Omroep Brabant. Dus zet je radio aan, installeer Brabant+, volg onze socialmediakanalen en hou onze app of website in de gaten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!