We mogen weer: vier de vakantieweek

Vier de start van jouw zomervakantie, samen met onze radiopresentatoren. Ze nemen je van 1 t/m 5 juli mee op een muzikale wereldreis, zonder enige vertraging. We wensen je een KEIgezellige vakantie!
Luister direct naar de radio

Eindelijk, het is er weer tijd voor. Het typische vrolijke en energieke vakantiegevoel zindert door je lijf, je mag het warme zonlicht in. Ga je op reis naar een ander (Europees) land, of blijf je in ons mooie Brabant? Een bezoek aan de camping past jou misschien wel beter. Waar je ook gaat of staat, we nemen jou een week lang mee op (wereld)reis.

Niets moet, alles mag

De Vakantieweek 2024 is een unieke beleving, die je gehoord moet hebben. In ieder radioprogramma komen meerdere vakantielanden en -plekken aan bod. We draaien dé hits uit dat land, die je lekker meezingt.

Sta ook met ons stil bij de maffe, grappige en bizarre vakantieverhalen die luisteraars insturen. Die mag je niet missen. Natuurlijk zijn er ook zomerse prijzen te winnen, veel prijzen! (actievoorwaarden)

Bij Omroep Brabant vieren we de start van de zomervakantie. Beleef het vakantiegevoel van 1 t/m 5 juli. Je hoeft hiervoor niet in een lange wachtrij te gaan staan. Je checkt direct in via FM of luistert online.

Samen vieren

Via de FM radio vier je jouw zomer op FM 91.9 (Midden), FM 95.8 (Noordoost), FM 91.0 (West) of FM 87.6 (Zuidoost). We zijn ook via KPN (886) en Ziggo (830) te beluisteren. Online afstemmen op Omroep Brabant via website en app kan ook.

Luister ook radio
Ga samen met ons vanuit de luie stoel op muzikale wereldreis. Het radioteam wenst je een KEIgezellige vakantie.
🌞