Carlo van Acker

Carlo van Acker

Manager Technology & Facilities

Bij Omroep Brabant werkzaam als Manager Technology & Facilities. In deze functie geef ik leiding aan het facilitaire bedrijf van Omroep Brabant en ben ik eindverantwoordelijk voor het technische beleid van de organisatie voor radio, tv, online en de facilitaire diensten. Ook vervul ik de rol van plaatsvervangend directeur bij afwezigheid en ter ondersteuning van onze directeur.

Voor Omroep Brabant Na een aantal jaar als freelancer in de media te hebben gewerkt ben ik bij Omroep Brabant terecht gekomen. Eerst als audiotechnicus, maar later heb ik in diverse andere technische functies gewerkt zoals systeembeheerder en teamleider van de afdeling A/V.

Waarom Omroep Brabant? Iedereen moet vooral zelf besluiten of hij wel of niet gebruik maakt van het aanbod van Omroep Brabant, maar als je op de hoogte wilt zijn van het nieuws, de Brabantse cultuur en wat er in de buurt gebeurt, ben je aan het juiste adres.

Het gevoel van hier Geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch denk ik in de eerste plaats aan gezellige en gastvrije steden waar altijd wel wat te doen is. Maar ook aan de kennis- en innovatie-economie, zoals in de regio Eindhoven waarmee we ons ook in het buitenland op de kaart hebben gezet.